dimecres, 3 d’agost del 2011

Jo també vull l'auditori de #SarriadeTer. I tu? #volemlauditori

Així de simple, així de clar: Jo també vull l'auditori.
Amb aquest lema s'ha endegat a Sarrià de Ter una campanya en defensa del projecte de l'auditori després que l'ajuntament aprovés desestimar aquest projecte per a la subvenció del PUOSC 2012 en favor del projecte de reforma del camp de futbol.

La campanya, que es va iniciar dies enrere amb l'aparició d'uns cartells a Sarrià de Ter, compta amb una pàgina web de referència: http://volemlauditoridesarriadeter.wordpress.com/

També és present a Facebook i a Twitter, amb un perfil propi i amb el hashtag #volemlauditori.

Al web hi ha una explicació de la situació recent i present de l'auditori i de les motivacions i primeres accions de la campanya. També té un apartat per a donar-hi suport.

Aquest tres punts resumeixen força bé, en essència, la campanya:

"No volem renunciar a l’Auditori, no volem renunciar a disposar, a Sarrià de Ter, d’una sala amb una acústica adient per a actuacions musicals i teatrals de petit format.

No volem confrontar projectes; no volem confrontar el projecte de l’Auditori amb el del camp de futbol. Ans el contrari, pensem que ambdós són necessaris i que podem disposar dels suficients recursos econòmics per afrontar-los sense renunciar-ne a cap.

Demanem a l’ajuntament de Sarrià de Ter que abans de prendre la decisió de desestimar el projecte de l’Auditori i fer la petició formal a Governació demani a l’arquitecte redactor l’actualització del projecte de l’Auditori, tenint present el seu estat d’execució a 2011."

Jo ja he donat el meu suport a l'auditori... I tu, vols donar-hi suport?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada