dijous, 18 d’agost del 2011

Aquest #estiu els gelats de La @Fageda més a prop teu!

Gelat de llet de La Fageda de vainilla i nous de macadàmia. Foto: Roger Casero
Una de les novetats més refrescants de l'estiu passat van ser els gelats de la Cooperativa La Fageda. Amb els gelats la cooperativa de Santa Pau augmentava la seva producció amb una nova línia de productes, fruit de la compra d'una antiga fàbrica de gelats de Badalona.

Les 5 varietats dels gelats de La Fageda (iogurt de granja, xocolata amb trossets de xocolata, vainilla amb nous de macadàmia, iogurt amb fruita dels bosc i nata amb maduixes) tenen en comú entre elles i la resta de productes de La Fageda la llet. La llet, la qualitat de la llet de La Fageda, l'element diferencial competitiu respecte els altres gelats, els altres iogurts...

Aquest estiu la novetat és que els gelats de La Fageda es poden comprar en molts més establiments; si l'estiu passat els venia només Caprabo, enguany els podeu trobar, entre d'altres establiments, en aquests: Alcampo, Bonpreu, Caprabo, Condis, Eroski, Sorli Discau, Spar, Valvi, Novavenda.

És clar que sempre podeu comprar-los a la botiga de la mateixa coopertaviva a Santa Pau, així com la resta de productes, després d'haver-ne visitat les instal·lacions, uns visita del tot recomenable!

Els gelats de la Fageda no tenen tanta història com els iogurts, però s'estan convertint, ja per segon any, en un clàssic d'estiu! I qui havia de dir que tot plegat, la llet, els iogurts, els gelats, són els productes de la història d'una bojeria!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada