divendres, 8 d’octubre del 2010

No news, bad news. Premi de Recerca Isidre Macau de Sarrià de Ter

Imatge: rockola.fm

No sempre la manca de notícies és una bona notícia. A vegades passa justament tot el contrari.

A finals de juliol de l'any passat el govern de Sarrià de Ter va anunciar la creació del Premi de Recerca Isidre Macau, sens dubte una bona iniciativa. La qüestió és que més de 14 mesos després no s'ha anunciat res al respecte, o si més no, no tinc constància que s'hagi anunciat res referent al premi, tot i que ja  ha passat un curs escolar. No sabem si hi ha hagut treballs de recerca que s'hi han presentat o no, si ha quedat desert, si hi ha algun treball premiat... Cap notícia!

Dies enrere un veí de Sarrià de Ter em va preguntar què havia passat amb aquest premi, com si hagués caigut en l'oblit... Amb la finalitat de sortir de dubtes, ahir vaig enviar el correu electrònic que reprodueixo tot seguit a l'alcalde i als regidors d'educació i cultura, a fi de tenir, sigui quina sigui, alguna resposta sobre aquest premi de recerca.

"Hola .........,
fa més d'un any es va anunciar la creació del Premis de Recerca “Isidre Macau” amb la finalitat de fomentar, entre els alumnes de segon de batxillerat de l'IES Narcís Xifra, treballs de recerca relacionats amb Sarrià de Ter.

Havent passat ja tot un curs escolar des de l'anunci de la creació del premi, i no tenint cap més notícia des d'aleshores, us agrairia que m'informéssiu de l'estat d'aquest premi, és a dir:
- si segueix vigent
- si hi ha hagut treballs de recerca que s'han fet sobre Sarrià de Ter
- si s'ha fet alguna acció, al llarg del curs passat, des de les regidories d'Educació i/o Cultura, responsables del premi, amb l'IES Narcís Xifra de foment de participació al premi
- i si es preveu fer quelcom més per aquest curs que tot just hem començat.

El cert és que, tal i com publica el web municipal, "La selecció dels treballs es farà el mes de març mentre que l’atorgament dels premis de la primera edició es farà entorn del mes de juny de 2010 coincidint amb el final de curs escolar" pel què ens sorprèn que no s'hagi fet cap comunicació al respecte, si més no que jo en tingui coneixement..."

Tenir-ne notícies, ja serà una bona notícia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada