dimarts, 26 d’octubre del 2010

El dia que la Biblioteca Just M Casero farà @olordevioletes

De Presentació Olor de violetes a la Llibreria 22

Vull començar per dir que, malgrat fa mesos que vaig llegir el llibre Olor de violetes, que malgrat haver-lo llegir fa mesos i no haver-nes escrit res al bloc, el llibre em va sorprendre molt agradablement... Em va costar un xic agafar el ritme, però un cop sincronitzats novel·la i jo, vull profetitzar que va ser un autèntic plaer!

Vull callar! Vull callar perquè vull escoltar l'amic i autor d'Olor de violetes, Josep Campmajó, parlant del seu llibre al Club de Lectura de la Biblioteca Just M Casero del gironí barri del Pont Major.

Vull sortir de casa el proper dimecres 27 d'octubre de 2010 per seu puntual a les 8 del vespre a la biblioteca. I vull temps, però em serà negat, sé que em serà negat per un altre compromís, també ineludible... No, no vull trair... no, no vull escapar malgrat hauré de fer-ho, vergonyosament, doncs sospito que no sabré fer-ho dissimuladament...

Vull recordar que d'un temps ençà els actes del Premi de Novel·la Curta Just M. Casero, organitzat per la Llibreria 22, s'inicien a la biblioteca que duu el seu nom... El Casero a la Casero!

Sense voler (o no) l'encontre és inevitable, el camí de Josep Campmajó, 29è Premi Casero, en més "territori Casero"... Un somni qualsevol, o un segon somni qualsevol... o qui sap, tal vegada un quart somni, ja no tan qualsevol... Potser un cinquè somni. Somni de color de rosa i, vull voler, vull estimar, un somni d'olor de violetes!...

Vull acabar... El finalM'agrada l'olor de les violetes.

Què et sembla si, sense voler, saltem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada