divendres, 29 d’octubre del 2010

I de nou a la Fira de Mostres per les #FiresGirona

Cara del "cub" de l'estand de "la Caixa" amb luna imatge del programa Incorpora. Foto: Twitxr Roger Casero

Un any més, i ja és el tercer, aquests dies sóc a la Fira de Mostres de Girona representant, com a coordinador del grup de Girona, el programa Incorpora de "la Caixa".

Així ho explica aquest fragment de l'apunt del bloc de Plataforma Educativa, l'entitat en la que treballo:

El programa Incorpora a la Fira de Mostres de Girona 2010

Per tercer any consecutiu el programa Incorpora de “la Caixa”, coordinat a Girona per Fundació Plataforma Educativa, participarà a la Fira de Mostres de Girona, que es celebra del 28 d’octubre a l’1 de novembre de 2010 a la Fira de Girona, en el marc de les Fires de Sant Narcís.

El programa Incorpora serà present a la Fira de Mostres dins l’estand de “la Caixa” i estarà representat pel grup Incorpora Girona, el conjunt d’entitats que desenvolupen el programa Incorpora de “la Caixa” a les comarques de Girona.

El programa Incorpora és un programa d’intermediació laboral de l’Obra Social Fundació “la Caixa” , basat en les necessitats del teixit social i empresarial i que garanteix una bona integració de la persona a l’empresa.

Formen part del grup de Girona del programa Incorpora la Fundació Astres i la Fundació Plataforma Educativa, qui a més és l’entitat coordinadora d’Incorpora Girona. Les altres entitats d’Incorpora Girona són: Càritas Diocesana de Girona, Oscobe, Altem, Cooperativa La Fageda, Drissa, MAP, Àstrid-21, Mifas, Suara Cooperativa i Creu Roja Girona.

Ens veiem a la Fira!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada