dilluns, 11 d’octubre del 2010

Entrevistat, com a coordinador d'Incorpora Girona, a les Notícies Migdia de TV Girona


El passat divendres 24 de setembre em van entrevistar a les Notícies Migdia de TV Girona com a coordinador del grup de Girona del programa Incorpora de "la Caixa".

Per veure l'entrevista podeu situar-vos al minut 16 amb 50 segons (16'50'') d'aquest vídeo.Són més de 300 les insercions que hem fet aquests darrers mesos (2010) i ens apropem a les 1.700  insercions des de l'inici del programa Incorpora, l'any 2006.

Tot això és només gràcies a les entitats, a les 12 entitats que formem el grup de Girona del programa Incorpora de "la Caixa", sinó que també sobretot gràcies a les més de 600 empreses vinculades al programa.

La clau de l'èxit no és la inserció en sí, sinó que el què oferim les entitats en el marc del programa Incorpora, el què ofereix el programa Incorpora a l'empresa és un seguiment d'aquesta inserció tan a l'empresa com a l'usuari.

No deixem el treballador sol a l'empresa ni a l'empresa sol amb el treballador, sinó que som presents en aquest doble seguiment a l'usuari i a l'empresa per tot allò que pugui necessitar abans, durant i després de la contractació

----------------------------------


pd1: 652 empreses contracten a través d’Incorpora
.
pd2:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada