dilluns, 12 de juliol del 2010

Pero nos da igual, ganaremos (hem guanyat!) el Mundial

Foto: Twitxr Roger Casero i piulada al Twitter: Vestit per a l\'ocació amb els colors de la final del Mundial 2010 #worldcup : el vermell d'Espanya #esp Spain i el taronja d'Holanda #ned Netherlands
Al final la camisa ha guanyat als pantalons!

Canta Amaral a la cançó "Tarde de domingo rara":
"Dan el mundial en la tele del bar,
España vuelve a casa,
yo juego al futbolin contigo,
sinceramente da lo mismo,
que importara quien pierde o gana
si nunca nos jugamos nada."

Fins i tot la música s'havia impregnat del malefici de la selecció espanyola, que no superava el sostre de la ronda de quarts de final...També els Delafé y las Flores Azules a "Enero en la playa" s'impregnaven d'aquest pessimisme, tot i que finalment l'Eurocopa sí la vam guanyar l'any 2008!:
"Me entra la sed y pido una copa y España se queda en cuartos en la Eurocopa.
Pero nos da igual, ganaremos el Mundial."Si fa dos anys la selecció espanyola va trencar el seu sostre de vidre i es va fer amb la seva segona Eurocopa (1964 i 2008) ara hem tocat el cel futbolístic guanyant el Mundial 2010!

Qui sap si aquesta victòria inspirarà noves lletres, acompanyant ja no estats d'ànim pessimistes, lacònics, sinó optimistes, cants de victòria!

Sense deixar d'assaborir aquesta gran victòria, dues cosetes més per acabar:

1.- Que França ens serveixi d'avís: van guanyar el Mundial 1998 i l'Eurocopa del 2000, i per bé que van ser finalistes al darrer Mundial, semblen haver tocat fons... Ja se sap, un dia ets a dalt, l'endemà a baix...

2.- La felicitat per la victòria de la selecció espanyola al Mundial 2010  no m'esborra la il·lusió de veure algun dia la selecció catalana (de futbol i de totes les modalitats) competint al màxim nivell!

---------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada