dissabte, 23 de gener del 2016

Minuts Musicals retrobats amb The Christians i "Words"


A la portada Garry Christian, veu del grup, hi apareix arraulit, amb un posat reflexiu, amb la mirada fixada cap avall i les mans amb els punys tancats, però sense estrènyer-los, prop de la cara; duu dos anells als dits polzes i de la seva fesomia en destaquen el seu cap rapat i uns llavis molsuts que expel·leixen una càlida veu que aporta un color molt soul al pop sofisticat que excel·leix sobretot en la cançó d'avui.

Sobre la seva imatge i ocupant tot l'espai de la portada hi ha la lletra de la cançó precedida, al principi de tot i a la part superior esquerra del maxi-single, el nom del grup: The Christians. La darrera paraula de la lletra de la cançó és la que li dóna títol i, com el nom del grup, també apareix destacada, aquesta però a la part inferior dreta: Words.

El maxi-single (disc de vinil de la mateixa mida que els elapés, però que calia reproduir a 45, i no a 33 com els LP, revolucions per minut) publicat a finals de 1989 va servir per a promocionar aquesta gran cançó i el disc que la contenia, "Colour", el segon del grup.

The Christians és encara un grup actiu, tot i que amb una formació molt diferent de la inicial i després d'haver passat per més d'un període de llarga inactivitat; per cert, el seu nom es deu al cognom de tres dels components inicials, els germans Garry, Roger i Russel Christian i al nom d'un altre dels components originals, Henry Christian Priestman.

La cançó parla de la dificultat de trobar paraules, sobretot per demanar disculpes... Escoltant la cançó i la seva lletra és evident que al final troba les paraules...






I la setmana vinent, més retrobaments musicals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada