dimecres, 10 d’agost del 2022

Revistes que parlen de nosaltres


L'altre dia m'esperava en una sala d'espera d'una important empresa de Banyoles, fent temps per la cita que tenia amb la directora general. Com procuro fer sempre que puc vaig arribar uns minuts abans, rarament més de cinc, que si arribar massa tard és de mala educació, fer-ho massa aviat també.

Mentre m'esperava vaig veure una pila de revistes i entre elles n'hi havia dues de locals que vaig fullejar. Ambdues contenien l'agenda de les activitats d'estiu dels pobles de la comarca, reportatges sobre persones i personatges, articles de divulgació general, cròniques d'actes i esdeveniments, etc., tot d'informació local que difícilment té cabuda, fins i tot, a la premsa generalista local.

Les revistes locals, com la nostrada Parlem de Sarrià, tenen entre d'altres la virtut que parlen de nosaltres, de la nostra història, de les nostres activitats, dels nostres interessos. Són revistes que parlen de nosaltres i en les que nosaltres també hi podem escriure, hi podem col·laborar.

Aquesta és la seva gràcia, la seva màgia, aquest és el seu valor. Potser per això la gent a banda de fullejar-les i llegir-les, també les col·lecciona. És clar que que en format digital la col·lecció ja està feta...

Dies enrere es va publicar un nou número de la revista Parlem de Sarrià; és local però, en format paper o digital, es pot llegir arreu, allà on sigueu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada