dimarts, 6 de novembre del 2012

Una esquerra catalana, forta i majoritària per una Catalunya constituent

Romeva, Carod-Rovira, Maragall i Ramoneda. Foto: QS/ND
El manifest anti-independentista i pro-federalista espanyol que mencionava ahir no el podria signar per no compartir la literalitat d'algunes de les afirmacions que conté, malgrat, com ja vaig dir ahir, n'aplaudeixo la iniciativa, sobretot si serveix per a generar moviments i propostes diferents a la recentralització que sobretot el PP, també en part el PSOE, abanderen.

Però no tot el què s'ha de moure és Ebre enllà, Catalunya endins també hi ha moviments a fer, i un dels que em sembla indispensable és el que ha de fer l'esquerra catalana. És en aquest sentit, i per aquest motiu, que sí vaig signar el Manifest "Una esquerra catalana, forta i majoritària per una Catalunya constituent".

En aquesta mateixa línia trobo molt interessant el moviment que sembla s'ha començat a fer a l'ala esquerra de Catalunya, amb la unió de les esquerres, presentada ahir per Carod-Rovira, Ernest Maragall, Raul Romeva i Josep Ramoneda.

Catalunya necessita una esquerra forta, una esquerra que pugui ser alternativa al govern de centre-dreta que ben segur tindrem a partir del 25 de novembre. A partir del 26 de novembre les esquerres catalanes tindrem molta feina a fer!

Al PSC tenim, tindrem, molts deures a fer després del 26 de novembre, part dels deures, penso jo, passen per aquí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada