dilluns, 26 de novembre del 2012

3 titulars, 2 felicitacions i 1 una bona notícia. El #25n2012 a #SarriadeTer

Exercint el meu dret a vot a Sarrià de Ter. Imatge: Roger Casero
La lectura dels resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya 2012 a Sarrià de Ter deixen, com a mínim, aquests 3 titulars amb "peròs":
  • CiU fa un retrocés de més de 10 punts de % de vot, però es manté com a primera força més votada en unes eleccions al Parlament a Sarrià de Ter
  • ERC fa un gran salt, però l'alcalde i cap de llista per Girona es queda a poc més de 4 punts de % de vot de ser primera força i guanyar a casa!
  • PSC passa a ser la 3a força a les eleccions al Parlament a Sarrià de Ter, però no retrocedeix tan com es preveia, perdent poc més de 5 punts de % de vot
Un quart titular, que de fet podria ser el primer,. és que la participació va ser de quasi el 75%, 12 punts més que fa 2 anys!

Però més enllà d'aquest titulars hi ha 2 felicitacions que penso que avui no puc deixar de fer:
  • Felicitar a CiU per la victòria a Sarrià de Ter, també a Girona i a Catalunya
  • Felicitar a l'alcalde Roger Torrent pels bons resultats que ha obtingut encapçalant la llista d'ERC a la demarcació de Girona
I finalment 1 bona notícia: al proper Parlament de Catalunya hi haurà un parlamentari sarrianenc, Roger Torrent, alcalde de Sarrià de Ter. Enhorabona!

Més enllà de pertànyer a un altre partit  i de ser adversaris, que no enemics, a les eleccions municipals, penso que el sol fet que un sarrianenc segui al Parlament de Catalunya és una bona notícia.

Aquestes eleccions deixen oberts molts interrogants: què farà CiU, què farà ERC, què passarà amb el PSC...

Tindrem dies per anar-los plantejant, quan no responent o obrint-ne de nous!

Consulteu en el següent document els resultats de Sarrià de Ter per meses electorals:

Resultats per meses Eleccions Parlament Catalunya 2012 a Sarrià de Ter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada