dimecres, 21 de novembre del 2012

Tu pots canviar la vida d'un infant!


Treballar perquè tots els infants puguin viure i créixer en una família, ja sigui la seva o una d'aliena. Aquesta és la missió, aparentment simple, però veritablement complicada, i complexe, que té la Fundació Infància i Família.

No tots els infants poden viure i créixer en una família; són moltes i diverses les circumstàncies que fan que molts infants visquin, bé temporalment, bé permanentment, separats de la seva o qualsevol altra família. És per aquest motiu que la Fundació Infància i Família promou, des del seu servei d'acolliments familiars, l'acolliment familiar i la formació de famílies acollidores per tal que els infants puguin trobar, en aquestes famílies, un entorn familiar on créixer!

I és ben cert el lema de la Fundació Infància i Família: Tu pots canviar la vida d'un infant! Un acolliment familiar, també una adopció, sens dubte canvia la vida d'un infant!

I precisament aquest lema és el títol del bloc que recentment ha estrenat la Fundació Infància i Família: Tu pots canviar la vida d'un infant.

Estrenat a principis d'octubre d'enguany amb una carta benvinguda de la presidenta de l'entitat, al bloc també hi trobareu la recomanació d'una pel·lícula i, justament ahir, en motiu del Dia Universal de la Infància, un vídeo sobre els drets dels infants!

O sigui que ja ho saps, tu pots canviar la vida d'un infant!

-----------------------------------

pd: aquesta entrada estava prevista per a ser publicada ahir, en motiu del dia de la infància, però aquest apunt d'urgència l'ha posposat un dia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada