dijous, 8 de novembre del 2012

Ahir a la feina poca fressa, molta endreça i un generós somriure!

Ahir vam fer poca fressa i molta endreça! Foto: Roger Casero
Hi ha empreses que un dia a l'any tanquen per fer inventari; baixen la persiana, però a l'interior es treballa de valent!

Ahir a les oficines de Plataforma Educativa vam fer quelcom semblant, però més que inventari, que també, vam fer endreça, molta endreça!

Tot el personal dels serveis centrals ens vam dedicar a posar ordre i concert al magatzem que hi ha sota les oficines, instal·lant-hi lleixes i ordenant el material i papers acumulats els darrers anys. Organitzats en diferents equips de treball, sense jerarquies, fent cada equip tasques diferents al llarg del matí vam poder veure la transformació de l'espai.

Però ahir vam fer molt més que fer endreça, ahir sobretot vam tenir l'oportunitat de treballar, fent tasques diferents, amb companys de feina d'altres departaments. I al final t'acaba sorprenent que a una companya de RRHH li agradi l'escalada, que una altra del departament d'inserció laboral de petita volgués ser missionera, o que la de protocol monja!, o que una companya del departament de finances quan es jubili vulgui ser pagesa, que la jurista frisi per menar un tractor, que la de qualitat vulgui muntar un negoci alternatiu al Brasil, que una companya de recerca descobreixi la sensibilitat d'un gerent o que una companya confessi que li agrada quasi tan (o més?) l'esport com el sexe!

És clar que ahir no només vam compartir feina, també vam compartir taula, per esmorzar i per dinar! I tot fet per nosaltres mateixos!

La veritat és que una jornada com la d'ahir és d'agrair, no només per la feina feta, sobretot perquè amb els companys de feina darrerament només es comparteixen males notícies; no som aliens, gens aliens, a les derivades de la crisi...

Ahir vam fer endreça, molta endreça, i no només al magatzem! Ahir vam pencar, ens vam embrutar i ens vam cansar, però sobretot ahir vam riure, vam riure molt!

I avui, avui de nou al dia a dia... però amb energies renovades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada