divendres, 24 de desembre del 2010

La nadala del Subdelegat

De totes les nadales institucionals que rebo, que tampoc són gaires, la que més il·lusió em fa, ho reconec, és la del Subdelegat del Govern de l'Estat a Girona, Francesc Francisco-Busquets Palahí.

La il·lusió és doble:
  1. d'entrada per l'estima que sempre li he tingut i tindré; sempre és molt gratificant rebre una felicitació nadalenca dels qui estimes.
  2. però també per desvetllar una de les preguntes que els darrers anys s'han esdevingut un clàssic abans del Nadal: quina felicitació farà en Quico? 
I ell, intel·ligent, murri, cada any no només ens sorprèn any rere any, sinó que sobretot ens complau!

La nadala d'enguany és, com sempre i com requereix també el càrrec i institució que representa, sòbria, però resulta ser, quan obres el sobre i la veus, quan desplegues la postal i la llegeixes, molt càlida.

Enguany m'ha obsequiat, ens ha obsequiat als qui l'hem rebut, amb una imatge d'un vitrall, molt colorista, del projecte de Sean Scully de la façana nord de la Catedral de Girona.

La cita d'aquest Nadal és d'Albert Einsten: "En moments de crisi, només la imaginació és més important que el coneixement"

Sobre el seu nom en Quico ens desitja "Imaginació i felicitat, malgrat tot", i abans de la rúbrica hi afegeix, en el meu cas i suposo els altres, un "Bon 2011!" escrit també a mà.

Si felicitar és un art, en Quico és un mestre!

Moltes gràcies Quico!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada