dimecres, 22 de desembre del 2010

@ElsPulpoPop fan Amics, @amicsdelesarts


Avui el titol d'aquest apunt podria ser: a Pulpopop els ha tocat la grossa!

Però no, no és aquesta sort la que tenen Pulpopop; no és per obra i gràcia de la deesa de la Fortuna que Pulpopop seran teloners d'Els Amics de les Arts al concert del proper 7 de febrer al Palau de la Música Catalana... Ho anunciàven ahir Els Amics de les Arts al seu bloc: Nois, acabem de veure el nou videoclip de Jean-Luc i avui desvetllem qui serà el teloner del segon Palau:

"I com que ahir vam desvetllar el teloner del Palau del diumenge 6 de febrer. Avui desvetllarem el teloner del dilluns 7 de febrer (repic de tambors): Pulpopop, coneguts per ser els finalistes del sona 9 d’aquest any. Són gironins, molt bona gent i venen de la Cellera de Ter i de Sarrià de Ter, i tiro porqué me toca."

No és una qüestió de sort, és una  combinació de talent, feina, compromís, constància, suport, qualitat... Al cap i a la fi és qüestió de creure-s'ho i de treballar-hi, i Pulpopop fa ambdues coses, sobretot la segona!

Pulpopop fan amics, no només al Facebook (i seguidors al Twitter), que també, sinó i sobretot entre els músics, en el m´ñon de la música (productors, programadors, etc) i entre el públic!

I els darrers amics són Els Amics de les Arts...

Enhorabona Pulpos!

-------------------------------

pd: si aquesta és la bona notícia, la dolenta és que les entrades pel concert ja fa dies que estan esgotades! :(

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada