dissabte, 1 d’agost del 2009

Ja arriben les meves (merescudes!?) esperades vacances

Aquest divendres, darrer dia del mes de juliol, va ser el meu darrer dia de feina abans de començar, oficialment aquest proper dilluns 3 d'agost, les meves vacances, que finalitzaran el proper divendres 28 d'agost, essent el dilluns 31 d'agost el dia de la reincorporació... Tinc per davant quatre extraordinàries setmanes per gaudir, sobretot amb la família, la Sira i les nenes, de les meves (merescudes!?) esperades vacances!.

Pels temps que corren, però, el millor de les vacances és que quan s'acabin, tornaré a treballar...

El bloc (també el meu facebook i twitter), durant les meves vacances, tindrà un altre ritme, pel què no asseguro, al llarg d'aquestes properes quatre setmanes, una entrada diària... la qual cosa suposo que serà d'agraïr per molts!.

-----------------------------------

pd: Holidays in the sun - Sex Pistols

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada