dimarts, 25 d’agost del 2009

Aquest dijous dia 27, de nou a Vilopriu amb el President Montilla

Aquest dijous 27 d'agost a Vilopriu es celebra la, ja tradicional, trobada d'estiu de Nou Cicle, que comptarà, entre d'altres, amb les intervencions del President Montilla.

La cita és a la casa del senador gironí i president de l'Assemblea del Consell d'Europa Lluís Ma de Puig (a la imatge en la seva intervenció l'any passat), al municipi baix empordanès de Vilopriu... Aquestes trobades d'estiu, que ara ja són anuals, han anat guanyant, any rere any, un important ressò mediàtic, sobretot a partir de les que es van fer essent Pasqual Maragall ja President de la Generalitat, i ara també amb José Montilla com a President. Montilla l'any 2006, de fet, hi va intervenir com a candidat...

Aquest any el tema sens dubte serà l'esdevenir de l'Estatut i la reacció / defensa del govern i el parlament davant una possible retallada del Tribunal Constitucional, però suposo que també es parlarà del nou acord de finançament...

Aquest dijous al vespre, jo, com molts altres socialistes i gent d'esquerres, seré a Vilopriu...

----------------------------

pd1: la crònica (amb imatges) de la trobada de Vilopriu de l'any passat a aquest bloc la pots llegir a Vilopriu 2008, telegràficament, publicada el dissabte 30 d'agost de 2008.

pd2: Lluís Ma de Puig és historiador; al bloc també n'he parlat des d'aquesta seva faceta professional parlant de Carles Rahola i de la Guerra del Francès:
Història i mites: Guerra del Francès i Serrallonga., publicat el divendres 14 de novembre de 2009.
La sentència contra Carles Rahola, publicat el dimarts 3 de març de 2009.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada