dissabte, 11 d’abril del 2015

#MinutsMusicals de versions amb "Sympathy For The Devil"



Dues coses us confessaré, tot i que, com a mínim una, ja l'havia confessat anys enrere i l'altra possiblement també!

1.- sóc més dels Beatles que dels Stones...

2.-"Sympathy For The Devil" és de les cançons que més m'agraden dels Rolling Stones!

Sóc més dels Beatles però els qui he vist tocar en viu i en directe, l'any 1989 i amb 14 anys, van ser els Rolling Stones!

14 són precisament els anys que tenia la cantant nord-americana Rickie Lee Jones quan The Rolling Stones van publicar "Beggars Banquet", el seu setè disc d'estudi, l'any 1968.

"Sympathy For The Devil" és la primera cançó d'aquell disc, com també ho és del darrer disc de Rickie Lee Jones, "The Devil You Know", publicat l'any 2012 i produït per Ben Harper, en el que la cantant de Chicago, que va brillar especialment en el seu primer disc, de 1979, en fa una punyent versió més propera a l'estil Tom Waits, amb qui la cantant va col·laborar i, diuen, relacionar...

Tal és la descomposició (per no abusar del terme "deconstrucció") que Rickie Lee Jones fa de la diabòlica cançó de The Rolling Stones que fins i tot costa reconèixer-la a mans de la seva guitarra!

Aquí les teniu, l'original de The Rolling Stones i la versió de Rickie Lee Jones, ambdues cançons, diabòliques a la seva manera!





També podeu escoltar aquestes versions en aquesta llista de reproducció de Spotify!



I la setmana vinent reprendrem el camí ral!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada