dijous, 18 de desembre del 2014

Els paranys del número 89 de la revista Parlem de Sarrià


A mitjans dels anys vuitanta el periodista Joaquim Maria Puyal va presentar a TV3 el concurs "Vostè jutja", en la dinàmica del qual s'hi introduien paranys lingüístics que els concursants havien de detectar.

Sense arribar a la categoria de concurs en aquest darrer número de la revista Parlem de Sarrià hi ha alguns "paranys", errates per ser més exactes, donada la seva condició d'errors involuntaris.

Les errates sovintegen a les publicacions, com ho demostra la pròpia existències de les "fe d'errates", i la revista Parlem de Sarrià no n'és una excepció; en aquest número, però, a diferència d'altres, s'ha produït una errata de majors dimensions.

Solen ser punyeters els peus de foto, també els errors de picatge que passen per alt no només a qui els comet, també als correctors; però l'errata d'aquesta revista és més gran, és majúscula!

No us la revelaré pas, aquesta errata; com si fos el concurs "Vostè jutja" haureu de ser vosaltres mateixos, si sou lectors habituals de la revista Parlem de Sarrià, qui la trobi!

La cerca us resultarà entretinguda, doncs pel camí hi trobareu història, cultura, actualitat i recordatoris de Sarrià de Ter.

Bona lectura... i disculpeu les errates!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada