dilluns, 3 de febrer del 2014

El cant a la vida de Josep Casero i Maria Rosa Ymbert es presenta a Girona!

Portada del llibre de Joan Armangué sobre la vida de Josep Casero i Maria Rosa Ymbert.
Dijous recordarem a Girona dos bons polítics, millors ciutadans!

El proper dijous 6 de febrer a partir de les 8 del vespre a la Llibreria 22 es presentarà el llibre "Compromís amb Figueres. Un cant a la vida de Josep Casero i Maria Rosa Ymbert" de Joan Armangué.

El llibre, que es va presentar a Figueres a principis d'abril de 2013, recorda de la mà i veu de Joan Armangué les figures de la Maria Rosa Ymbert i en Josep Casero, detallant les trajectòries vitals, socials i polítiques d'aquests dos figuerencs que tan van aportar a la ciutat de Figueres!

La presentació tindrà format de conversa oberta entre  l'autor, Joan Armangué, Montse Palma, Joan Manuel del Pozo i un servidor!

L'anunci de la presentació ja té, per si sol, dues bones notícies:

1.- que es parli de Figueres i de figuerencs a Girona!

2.- que es recordi la vida de dos socialistes compromesos i lluitadors, que puguem recordar la Maria Rosa i en Josep i puguem fer-ho en el context social i polític d'avui!
I és que el llegat de la vida de la Maria Rosa Ymbert i d'en Josep Casero van més enllà de la ciutat de Figueres i l'Alt Empordà! El seu testimoni pel que fa al seu compromís social i polític esdevé, i puc dir-ho sense tremolar, universal!



Recordant la Maria Rosa i en Josep no només podrem rememorar les seves vides, també podrem repensar en nostre present i, qui sap, fins i tot saber com, i amb què, hem d'afrontar el nostre futur!

Ens veiem dijous a la Llibreria 22!


-------------------

pd: el benefici de la venda del llibre van destinats a la Creu Roja Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada