dijous, 23 de gener del 2014

Tornar a l'Hotel Carlemany gràcies al #Girona10+1!

El desig és que aquest proper sigui un cap de setmana 10, un cap de setmana de Girona 10+1!

Sí, sóc un dels afortunats que aquest cap de setmana pernoctarà en un hotel de Girona en motiu de la campanya de promoció turística #Girona10 de l'Associació d'Hostaleria Girona i Radial.

Aquesta tercera edició del #Girona10 té un "plus" solidari simbolitzat amb aquest "+1", aquest euro de més que es pagarà en cada nit d'hotel i menú de la campanya i que es destinarà al Banc dels Aliments.

Tornar a l'Hotel Carlemany de Girona!

Però l'alegria  de conèixer que m'havia tocat una nit d'hotel a Girona va ser doble quan vaig veure que l'hotel en qüestió era l'Hotel Carlemany de Girona!

Serà aquesta la segona vegada que pernocto a l'Hotel Carlemany de Girona! La primera, i fins a la data única, va ser la nit del 26 al 27 de juliol de 1998... Sí, la nit de noces!

Així que amb la Sira ens hem tret de la màniga que així celebrarem els 15 anys i mig de casats!

No serà la mateixa habitació, naturalment, ni ens farem portar l'esmorzar al llit, tampoc... es tracta de celebrar-ho, no de reproduir-ho!

Abans haurem anat a sopar, també amb la promoció del Girona 10+1, en un dels restaurants que ofereixen menús a 10 euros!

I és que l'oferta del Girona 10+1 inclou també, a banda de l'allotjament i la gastronomia, activitats culturals i d'oci nocturn, i de promoció del comerç!

El desig és que aquest proper sigui un cap de setmana 10... i per 10, en el meu cas, la companyia!

Així sí que tinc garantit un cap de setmana 10!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada