dimarts, 14 de gener del 2014

Infanta enamorada, marit afortunat!

La Infanta Cristina i Iñaki Urdangarín, enamorats! Foto: La Vanguardia
La Infanta Cristina finalment ha estat imputada i, per tant, haurà d'anar a declarar als jutjats en relació al cas Nóos. Però més enllà de la segona imputació (de la primera se'n va salvar) de la Infanta Cristina el que a mi, potser també a vosaltres, em sorprèn d'aquesta història és el relat "principesc" d'amor romàntic que des de la defensa de la Infanta Cristina se'ns ha començat a vendre!

La Infanta enamorada

Coneguda la imputació de la Infanta Cristina un dels seus advocats, Jesús María Silva, deia, convençut en la seva innocència: "Y esa inocencia pasa obviamente por su fe en el matrimonio y el amor por su marido".

I seguia afirmant: "Cuando una persona está enamorada de otra, confía, ha confiado y seguirá confiando contra viento y marea en esa persona: amor, matrimonio y desconfianza son absolutamente incompatibles. Lo que no se puede pretender es que el legislador diga: ‘Mujeres, cuando vuestros maridos os den algo a firmar, primero llamad a un notario y a tres abogados’; o viceversa: ‘Maridos, cuando vuestras mujeres os presenten algo, desconfiad y esperad a firmar".

O sigui, que la Infanta Cristina si ha de ser culpable de quelcom és d'estar enamorada!

No dubto que estigui enamorada del seu marit, enamorada fins el punt de passar de ser la Infanta Cristina a ser "només" l'esposa, enamorada, d'Iñaki Urdangarín! Si volgués preservar més la seva condició d'Infanta que la d'esposa ja fa temps s'hauria divorciat, diuen els qui pateixen pel mal que aquest cas fa a la monarquia espanyola en general i a la família reial en particular!

Però  no, la Infanta Cristina es manté al costat del seu marit, potser convençuda encara de la seva innocència o, simplement mantenint-se fidel a allò que es diu, cada vegada menys, als casaments: "... en la prosperitat i les adversitats, en la riquesa i en la pobresa, en la salut i la malaltia... fins que la mort ens separi"!

Marit afortunat!

La Infanta Cristina, diu el seu advocat, segueix enamorada de l'Iñaki Urdangarín, fet que el converteix, sens dubte, en un marit afortunat!

Ha fet fortuna Iñaki Urdangarín casant-se amb la Infanta Cristina! Sí, no només fortuna econòmica i patrimonial, també i sobretot la bona fortuna en tant que bona sort: la seva esposa se l'estima, sembla ser, de manera incondicional!

Aquest és un amor a prova, de moment, d'imputacions... Veurem si, a mesura que avança el cas, l'amor segueix resistint i persistint a possibles condemnes i penes... i qui sap si fins potser a les reixes! (sí, podeu reiure!)

No sé, però, si aquesta infanta enamorada i aquest marit enamorat seran, un o altre, o tots dos, carn de presó!

Qui sap si, al capdavall, l'únic pur que els queda, que tenen, és el seu amor! La resta, fins allà on sabem, fa pudor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada