dilluns, 18 de juny del 2012

I al 5è assalt el @FCBbasket guanya la #LigaEndesa!

El Barça Regal, campió! Foto: Miguel Ruiz - FCB
La darrera sèrie del Play Off pel títol de la Lliga Endesa ha estat espectacular! Barça i Madrid ens han ofert cinc apassionants partits en un guió del tot imprevisible en 5 assalts!

1r assalt: l'apostoflant triple de Marcelinho
El Real Madrid es va mostrar molt superior durant tot el partit, arribant a guanyar de 17 punts; el Barça Regal semblava noquejat, però Xavi Pascual i l'equip van tenir fe per apropar-se als blancs i Marcelinho la sang freda i la sort de tirar i anotar un triple que capgirava el marcador!


2n assalt: el Barça perd el factor camp
El triple al final del primer partit va donar aire al Barça Regal, però no forces! En un partit igualat en els dos primers quarts en el tercer el Barça Regal va distanciar-se, mínimament en el marcador, però va ser un darrer quart desatrós combinat, com sol ser habitual, amb un gran final del Real Madrid (13-26) que es van sobreposar a l'estocada anímica del primer partit i imposar al Barça guanyant el partit i el factor pista, els blancs prenien avantatge!

3r assalt: el Real Madrid apallissa el Barça
El Barça va perdre el partit a partir del 2n quart (21-9) i va acabar perdent els papers i el partit d'una manera molt dolorosa: apallissat! El partit va ser molt tens, protagonitzat pel duel Carlos Suárez vs Pete Mickeal: un provocant, l'altre caient a la provocació. El cop d'autoritat del Real Madrid, capaç de guanyar el segon partit de la sèria al Palau Blaugrana i apallissant el barça al tercer, situava els blancs a una victòria de conquerir el títol i molts, també jo, sentíem que el proper i quart partit seria el definitiu...

4rt assalt: el millor Barça ressuscita
Amb un Navarro afectat, de fet de fa temps, amb una fascitis plantar i Ndong fora de combat el Barça Regal no només es recupera anímicament de la dolorosa pallissa del darrer prrtit contra els blancs, sinó que també recupera el bon joc controlant més el rebot i millorant molt el % de triples (50%). I a la seva manera Pete Mickael es reivindica (13 punts, 8 rebots i 22 de valoració) davant Carlos Suárez (0 punts, i rebot i 1 de valoració) que ja no apareixerà més ni en aquest ni el el definitiu partit! El Barça Regal, liderat per un sempre fiable Lorbek (24 punts i 21 de valoració) i un inspirat Wallace (16 punts), recupera el factor pista!

5è assalt: El Barça guanya al Palau!
Amb un Navarro tocat, un Ndong out i un Eidson desaparegut (11 punts en els 5 partits de la final)  i un lipotímic Lorbek van aparèixer un gran Fran Vázquez (16 punts, 8 rebots, 4 taps i 22 de valoració), un combatiu Mickael (17 punys, 9 rebots i 23 de valoració), un sempre valent Sada (6 rebots) el Barça Regal, acompanyat per un Palau Blaugrana ple de gom a gom, va anar sempre de cara i per davant amb solvència en el 5è i darrer partit, permetent-se fins i tot una mica de "suspens" al final, deixant que els blancs s'apropéssin, però no deixant escapar en cap moment el partit...

Punt, joc, set i partit! O el què és el mateix, el Barça Regal Campió!

Quin gran final de lliga, quin gran duel! Quin gran Campió!
Hi haurà temps, els propers dies, per a reflexions de futur, que al Regal Barça caldrà fer...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada