dilluns, 11 de juny del 2012

Àlex Jaime campió de #Catalunya de ciclisme... ara en carretera! #sarriadeter

Foto: Karlo Pascual
L'Àlex Jaime Fernández va llançat!

Fa encara no un mes es va proclamar Campìó de Catalunya Infantil de BTT i ahir es va proclamar Campió de Catalunya de ciclisme en carretera!

Si fos en Jordi Basté diria: excels!
I si fos en Jordi Robirosa diria... apostoflant!

La progressió de l'Àlex en el ciclisme aquest darrer any ha estat meteòrica! Ha irromput al món del ciclisme amb molta força, però també, i sobretot, amb molt de talent i esforç!

Aquest segon títol de Campìó de Catalunya ha agafat per sorpresa a quasi tothom, doncs amb prou feines havia rodat prèviament en aquesta modalitat. Dalt la bicicleta de muntanya l'Àlex ja duia, abans de proclamar-se Campió de Catalunya, molts entrenaments, proves, i curses, però en la modalitat de carretera amb prou feines havia competit. Com aquell qui diu, el darrer en arribar a la festa ha estat el primer en creuar la línia de meta!

Ara el proper objectiu de l'Àlex és preparar-se per a la pre-selecció per al campionat d'Espanya de ciclisme en carretera; té opcions de classificar-se, però ell és el primer que sap que no s'ha de confiar... tampoc obsessionar! Farà com sempre, entrenar, entrenar i entrenar!

És evident, i els qui en saben ho corroboren, que l'Àlex té qualitats, aptitud i talent per al ciclisme... el temps dirà... De moment, tal i com li vaig escriure al Facebook, que gaudeixi d'aquests moments, d'aquest gran moment!

I és que t'hi pares a pensar i no són gaires els esportistes que poden dir que són Bicampions de Catalunya!

Els seus pares aquest diumenge lluïen un somriure d'orella a orella... l'Àlex, tímidament, també! I per més que l'Àlex pugi als podis, no li pugen mai els fums!

Però si a ell no li pugen els fums, a mi sí que m'agrada treure pit i dir: A Sarrià de Ter tenim un bicampió de Catalunya de ciclisme! Es diu Àlex i és un noi fantàstic!

Enhorabona Àlex i família!


Foto: Agustín Jaime

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada