dijous, 14 de juny del 2012

#Innovació, #TercerSector i exclusió social... seguirem dialogant!


Em va agradar molt llegir, aquesta setmana, l'article "Innovar no és car" d'Enric Segarra al diari El Punt Avui.

Segarra, després d'una reflexió sobre si cal o no innovar per als més desfavorits, i sobre si la innovació és o no és cara, aporta tres exemples, a mode de mostra, per il·lustrar l'essència del seu article, que subratlla com a frase destacada el propi diari: "La clau passa per innovar no per als desafavorits, sinó innovar des del context dels desafavorits".

Una incubadora feta amb recanvis de cotxes

Un sistema per a generar llum sense electricitat

Una senzilla bomba d'aigua

Aquest article m'ha recordat a la jornada a la que vaig assistir, quasi accidentalment, a finals del mes de març d'enguany: el 2n diàleg en innovació i tecnologia amb el tercer sector..


I també m'ha transportat directament a un event que tinc marcat al calendari: la propera jornada del @DIT3S; jornada, per cert, a la que encara us hi podeu inscriure.

Innovar per als més desavaforits no és, necessàriament, el mateix que innovar des del tercer sector... Tot i que des del tercer sector social s'innova per als més desafavorits, també s'innova pensant en els productes i serveis que, des de l'economia social s'ofereix en general a la ciutadania.

En aquest sentit, i per acabar, mereix menció especial el Premi BDigital 2012 pel servei Pay Park de l'Associació Mifas.



Enhorabona!...
Innovació, tercer sector, exclusió social... seguirem dialogant..

------------------
Apunt publicat també a Storify.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada