dilluns, 1 d’agost del 2016

No tanco per vacances


Un missatge automàtic respon a partir d'avui els correus electrònics que rebo a l'adreça de correu de la feina; la resposta diu, si fa o no fa, que des d'avui fins a tal dia gaudeixo d'uns dies de vacances, i serveix per advertir al comunicant que el seu correu serà llegit i gestionat quan em reincorpori; al final les urgències, les de debò són poques i són menys encara les qüestions o assumptes que no es poden esperar uns dies...

A la feina, doncs, persiana avall, que del que es tracta és de desconnectar!
Aquest bloc també em porta molta feina, però no és feina, sinó vida! Sí, ja sé que la feina també és vida, a vegades mala vida!, però el bloc forma part d'allò que en diem vida personal, i de la vida, de la meva vida, tot i que en alguna ocasió voldria, no en faig mai vacances!

Sí s'agraeix, respecte a la vida, poder-nos-la prendre a un ritme diferent, i això és el que procurem fer precisament a l'estiu i, sobretot, quan els qui podem gaudim d'uns dies de vacances; allò que en diem, "anar a un altre ritme".

Doncs això és el que faig, precisament, amb el meu bloc al mes d'agost: no el tanco per vacances, però sí que hi publico a un altre ritme, a tres entrades per setmana, els dilluns, dimecres i divendres! Així serà al llarg d'aquestes properes cinc setmanes!

El missatge automàtic que respon els correus electrònics de feina que rebo aquests dies està programat perquè es desactivi just quan torni a treballar, quan a l'agost encara li quedaran dies; seré jo llavors, com també ara al mes de juliol, qui rebrà per resposta la resposta automàtica dels qui, estan de vacances, rebran per feina un correu meu.

Però poc a poc, a mesura que l'agost s'esgoti, i sobretot després de la diada, les respostes automàtiques dels correus electrònics aniran desapareixent de la safata d'entrada i els correus es respondran, si fa o no fa, amb la cadència habitual.

També aquest bloc reprendrà el seu ritme habitual, de sis entrades per setmana, el primer dilluns de setembre...

No tanco per vacances, tot i que en faré!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada