dimarts, 18 de febrer del 2014

Touré Yaya i deu més contra el Barça!


Touré Yaya és un jugador enorme! I no em refereixo només als seus 1,91 metres d'alçada, sinó sobretot per la seva indiscutible qualitat futbolística!

Touré Yaya (o Yaya Touré, com també se'l denomina) jugarà avui un partit molt especial, un partit esperat de fa mesos... jugarà contra el Barça en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions d'Europa!

Touré Yaya va arribar al Barça la temporada 2007/08, la darrera de Frank Rijkaard, provinent del Mònaco i va viure la primera part de la gloriosa època del Barça de Pep Guardiola fins que al final de la temporada 2009/10, amb dues lligues espanyoles, una Copa del Rei, una Supercopa d'Espanya, una Champions, una Supercopa d'Europa i un Mundial de Clubs va fer via cap al Manchester City després de ser testimoni de l'excel·lent progressió de Sergio Busquets, el mig centre defensiu que li va fer perdre la titularitat!

El pas de Touré Yaya pel Barça va deixar molt bons records encara que, per la seva posició, més endarrerida, pocs gols; un dels més destacats i celebrats va ser el que va marcar, en una espectacular conducció des del mig del camp finalitzada amb un "yayardo" des de fora de l'àrea que va servir per empatar la final de la Copa del Rei de 2009 contra l'Athletic de Bilbao i començar a encarrilar el títol!



Avui Yaya Touré és una peça fonamental del perillós atac del Manchester City; el migcampista, jugant en una posició més avançada que al Barça, amb més responsabilitats ofensives, ha millorat molt els seus registres golejadors; en les 3 temporades que va jugar al Barça Touré Yaya va marcar 6 gols; en les 3 i mitja que duu al Manchester City ja en suma més de 45!

L'eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions d'Europa entre el Barça i el Manchester City es presenta apassionant, es preveu que sigui un autèntic duel de titans! I entre aquest duel destaquen dos jugadors enormes: un, Yaya Touré, a més d'enorme és físicament imponent... l'altre, Leo Messi,  a banda d'enorme és menut i del tot imprevisible! Però ambdós equips tenen, naturalment molts altres arguments...

Avui un jugador enorme, a qui hem estimat i estimem encara, Yaya Touré, jugarà contra el Barça...  
Avui el Manchester City jugarà amb Touré Yaya i 10 més contra el Barça!

Que comenci l'espectacle!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada