dijous, 7 d’agost del 2008

Lectures d'estiu...

Cada lectura mereixerà un post, tard o d'hora... aquest és el programa de lectures que tinc per aquest estiu, la previsió... veurem com acaba... i com acabo jo...

La setmana passada vaig llegir El món groc, d'Albert Espinosa, guionista i director de cinema.

Aquesta setmana, assegut a la platja de Sant Antoni, he llegit Atrapada en el espejo, de Gemma Lienas, llibre del qual vaig assistir en una presentació a Girona, organitzada pel PSC. Llavors vaig comprar el llibre, disponible només en casellà, i l'autora me'l va dedicar, com sempre demano, a mi i a la Sira. Sobre la presentació vaig escriure el post Atrapada al mirall l'1 de desembre de 2007.Avui he començat a llegir Cera, de Miquel Pairolí. N'he consumit tres capítols; el primer és tot un retrat de la Girona (no explicitada) dels anys seixanta... Intueixo que el llibre, regalat per Sant Jordi amb dedicatòria de l'autot, m'encantarà.
A la sala d'espera hi tinc cinc llibres més, dels quals algun restarà sense llegir:

Fem Empordà, de Joan Armangué, presentació, el passat 11 de juny a Girona de la qual vaig tenir el goig d'assitir i, potseriorment escriure Fem Empordà a la Llibreria 22 publicat l'endemà en aquest bloc

L'ombra del vent, de Carlos Ruiz Zafón; ara se'l llegueix la Sira, quan acabi serà el meu torn...
El Mundo, de Juan José Millás, Premi Planeta 2007.També m'agradaria llegir el llibre de Joan Guillamet [Joan Guillamet, fill predilecte de Figueres ] Vent de Tramuntana, gent de tramuntana... Aquest i el de Fem Empordà, probablement a Cantallops.

Quina feinada, potser en Zafón s'haurà d'esperar a la tardor...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada