dilluns, 25 d’agost del 2008

La bona nota del Casalet

Més que compartir la bona nota general del Casalet d'estiu de Sarrià de Ter puc afirmar que jo, juntament amb la Sira, com a pares d'una nena participant al Casalet (l'Abril, de 2 anys), he contribuït activament a la valoració positiva del Casalet en termes generals, en tots els seus aspectes. A l'hora de fer la valoració amb la Sira ho vam tenir clar; el servei de Casalet al mes de juliol i l'atenció rebuda per la nostra filla, també per nosaltres, en tant que pares, dels monitors, ha estat positiva i satisfactòria.

No és d'estranyar que el menjador sigui valorat amb una nota excel·lent, ja que la feina que fa la Ramona, la cuinera, juntament amb la Pepi, és excel·lent ja no només durant el Casalet al mes de juliol, sinó durant tot el curs escolar, de setembre a juny.
Una de les millors decisions que el llavors govern del PSC va prendre que es planejava l'Escola Bressol Municipal Confetti, l'any 2002, va ser disposar de cuina (no office) i de cuinera. El servei de cuina sempre s'ha mantingut, al mes de juliol, al Casalet, mentre que al mes d'agost es va optar, l'estiu passat, per servir el menjar que es feia pel Casal Esportiu.

A la nota de premsa publicada pel govern [Resultats de l'enquesta de satisfacció "Casalet d'Estiu"] el regidor d'esports diu que “òbviament procurarem millorar tot el que sigui possible de cares a l’any que ve perquè també reconeixem qüestions que no han anat prou bé, com ara la data en que es va publicar la informació”. Sobre el retard en la comunicació del Casalet a les famílies de Sarrià de Ter ja n'he escrit en altres ocasions, també en dues ocasions aquesta qüestió ha estat objecte d'un prec al Ple municipal. Entenc que sobre aquesta qüestió el govern ha pres nota i en la propera edició esmenarà els errors d'aquesta.

Però la nota de premsa del govern obvia una data que el mateix regidor d'esports em va donar, en resposta a una pregunta meva al darrer Ple del mes de juliol: el regidor d'esports explicava que, amb la meitat de les enquestes entregades, el 40% de les famílies que havien respost l'enquesta apuntaven, a les observacions, algun comentari referent a la necessitat de recuperar l'opció de la inscripció per setmanes. És una dada, entenc jo, prou significativa com per ser considerada en la nota de premsa, encara que són ells, el govern, qui decideixen com i què publiquen...

En qualsevol cas, més enllà de fer-ne esment d'una manera més o menys explícita, espero que el govern prengui nota, ja no només de les nostres (del PSC de Sarrià de Ter) peticions i demandes de recuperar l'opció de la inscripció setmanal, també de les famílies (la meva, per exemple) que així ho han expressat a les enquestes i, naturalment de les famílies que no ho han expressat a les enquestes perquè no han inscrit als seus infants al Casalet, algunes, precisament per no oferir aquesta opció, que sí oferia, com sempre, el Casal Esportiu.

El darrer dia del Casalet del mes de juliol, sortint de la festa que el grup de monitores havien organitzat, algunes mares lamentàven que al mes d'agost el Casalet s'oferís, només fins a la una i sense dinar. Una altra reflexió seria valorar el nombre de famílies, ja no de l'Escola Bressol Confetti, sinó de Sarrià de Ter, fan confiança al Casalet, ja que des de fa dos anys un important percentatge de la inscricpió és de famílies provinents de l'Escola Bressol de Sant Ramon Nonat... Ei, i benvingudes siguin!.

Per millorar l'oferta i el servei del Casalet el PSC de Sarrià de Ter ja hem donat suficients pistes, aquests darrers mesos, de com fer-ho... la decisió final, però, no és nostra... En qualsevol cas el proper estiu probablement jo, nosaltres, seguirem fent confiança al Casalet d'estiu, com ho hem fet, com a família, els darrers cinc anys...

-------------------------------

pd: també he escrit sobre el Casalet d'estiu i les activitats de lleure municipals a:

El Casalet d'estiu de Sarrià de Ter, publicat el dimecres 2 de juliol de 2008
Petició per recuperar la inscricpió setmanal al Casalet de Sarrià de Ter, publicat el dijous 31 de juliol de 2008

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada