dimecres, 26 de juliol del 2023

Noces d'argent

No hi ha hagut any, aquests darrers vint-i-cinc, que no hagi celebrat d'una manera o l'altra l'aniversari de casament. Enguany tampoc serà una excepció, per bé que l'ocasió, les noces d'argent, mereix una celebració especial. Avui celebració amb la família més propera, d'aquí a uns dies celebració més a l'engròs amb la família més extensa!

La celebració de les noces té la seva pròpia escala d'elements, en un "crescendo" que va del paper del primer any al diamant dels seixanta! Nosaltres hem celebrat les noces de paper (1 any), de fusta (5 anys), d'alumini (10 anys), de cristall (15 anys) i de porcellana (20 anys) sense ser-ne conscients, d'aquests elements.  D'aquestes noces d'ara, les d'argent, sí que en som conscients, tot i que no hi haurà regal d'aquest element, sinó una trobada i dinar familiar per a celebrar l'efemèride.

Per a més endavant, i amb ganes d'arribar-hi i, si és possible, celebrar-les, vindran les noces de perla (30 anys), les de corall (35 anys), les de robí (40 anys), les de safir (45 anys), les d'or (50 anys) i les de diamant (60 anys).

Per aquestes darreres només calen tres condicions: que l'any 2058 jo encara sigui viu (si hi arribo tindré 84 anys), que també visqui la Sira i, sobretot, si encara som vius, que seguim junts.

En fi, deixem els diamants i centrem-nos en l'argent, que és el que tenim ara, que la Sira i jo som vius i estem junts. I això és precisament el que volem celebrar!



1 comentari:

  1. Oooh que maco,quina bellesa,,que sigui per molts anys aquesta felicitat i que em salut o disfruteu junts, m'emociona!!!

    ResponElimina