divendres, 18 de setembre del 2015

El vídeo de la setmana: la furgoneta del procés


No hi ha campanya electoral sense partits polítics (o coalicions) ni partit sense vídeo (o vídeos) de campanya!

Dos són els vídeos que aquesta primera setmana de la campanya electoral de les eleccions del 27S s'han destacat especialment: el de Miquel Iceta ballant desenfrenat i el de la "road movie" de la CUP.

He de reconèixer que a principis de setmana tenia previst destacar, en aquesta secció, el ball d'Iceta en ple fervor d'un acte electoral, un dels grans moments d'aquesta campanya electoral! És d'agrair que entre tant debat i tanta confrontació la campanya també ens ofereixi autèntics moments "APM"!

Però l'aparició del vídeo de la CUP, més un curtmetratge (CUPmetratge?) que un vídeo de campanya, m'ha fet decantar per aquesta producció de qualitat en els que els "cupaires" interpreten i relaten, amb intel·ligència, humor i d'una manera desenfadada l'estat del procés, sota el seu punt de vista...



Bon divendres i, millor amb vídeos com aquest, bona campanya!

pd1: el gran moment de Miquel Iceta ha posat en un seriós compromís el seu imitador al Polònia...



pd2: per cert, abans de l'Iceta, l'alcalde socialista Joan Clos també va fer gala de la seva passió pel ball, tot i que els ritmes que ballava eren uns altres!

pd3: i finalmnent voldria deixar clar que el fet que actualment estigui fent un curset de ball no té res a veure amb la meva filiació política... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada