divendres, 7 d’octubre del 2011

#CR7, ja ho canten #Manel: els guapos són els raros!



Deia, desconsoladament dies enrere Cristiano Ronaldo: "Será porque soy guapo, rico y un gran futbolista, porque me tienen envidia. No tengo otra explicación"

Anem a pams:

Guapo: indiscutiblement hi ha qui li troba, i molt! Res a dir, són gustos i, amb els gustos, tants caps, tants barrets... No és, però, el meu estil...

Ric: si ho diu ell, no seré jo qui digui que és un pobre de solemnitat... Vaja, és dels que, de cap manera, no té problemes per arribar a final de mes...

Gran futbolista: és un gran futbolista, sense cap mena de dubte. Però, ai l'às!, no és el gran futbolista... si més no del moment!

Enveja? Ni per guapo, ni per ric, ni per gran futbolista; jo envejo Cristiano Ronaldo per ser portuguès! I no és conya!

Però bromes a banda, a CR7 el que no li falten són padrins! La modèstia sembla no formar part del seu diccionari, tot i que és cert que darrerament sembla que s'ha moderat en les seves gesticulacions, dins i fora del camp... fins i tot va reconèixer fa poc el què quasi tothom reconeix: que Messi és el millor jugador del moment!

I és que aquesta és la qüestió... no es tracta de ser el més guapo... CR7 hauria de saber que la bellesa, en el futbol, no està en el jugador sinó en el seu joc! Que li ho pregunti a Messi!

I el joc de Messi és bell, és excels!

I pel que fa a ser guapo o no, ja ho canten els Manel... els guapos són els raros!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada