dijous, 7 d’abril del 2011

Descobreix la "Naturalesa Humana" de Núria Martí Constans

La Núria Martí ha passat en pocs anys de ser una escriptora en interessant projecció a ser una escriptora prolífica! La seva producció literària no s'atura i està esdevenint, sense cap mena de dubte, en una de les escriptores referents del nostre país... Ei, no per una qüestió de quantitat, sinó de qualitat de les seves obres! És a més una escriptora que té una especial cura i atenció vers les seves lectores i lectors...

El cas és que ja no sé si "Naturalesa Humana" és la seva última o penúltima obra, doncs darrerament també ha publicat, dins la col·lecció Lectura Fàcil, l'obra "Trampa de foc", el llibre més venut el mes de març a la Llibreria 22 i del qual ja en parlarem d'aquí uns dies... La Núria no només crea noves obres, també genera nous i noves lectores!

"Naturalesa Humana", editat per CCG Edicions, es presentarà aquest divendres 8 d'abril a les 20h a la Llibreria 22, amb les intervencions de la Núria i del periodista, i també escriptor, Pep Prieto.

Esperant trobar-nos a la presentació, us deixo amb aquest text de presentació del llibre "Naturalesa Humana" de la Núria Martí Constans:

Una professora esverada, egoista i sense escrúpols, un jove que només espera poder pujar al terrat de casa seva, un avi reixinxolat i modern, un metge que de cop es troba a l’altra banda, una mare que imposa a la filla un munt de normes, un nen que va amb avió per primer cop, un escriptor que no sap qui és, una dona que pateix i que fa del foc un aliat. Aquests són només alguns dels personatges que habiten els vint-i-quatre contes que formen aquest llibre, històries que ensenyen engrunes de vides i que fan de miralls de la societat en què vivim. Una societat que, atesa la naturalesa humana, és plena de petits delictes i de delinqüents. A través de l’humor, el lector descobrirà l’autèntic rostre de l’home d’avui, de l’home que coneix i que troba pel carrer, del que viu al costat de casa seva. Breus, irònics i actuals, tot just amb algun contrapunt tendre, els relats d’aquest recull responen a la saludable necessitat vital de riure’s del mort i de qui el vetlla.

Fins divendres a la 22!

1 comentari: