divendres, 1 d’abril de 2011

Un salt endavant: els motius pels quals em presento d'alcaldable del PSC a #SarriadeTer (IV de IV)

De Presentació Roger Casero, candidat a l'alcaldia

Aquests dies publico al bloc el discurs que, amb el títol d'Un salt endavant! vaig escriure per a la meva intervenció en l'acte públic de la meva presentació com a candidat a l'alcaldia.

Després de publicar la introducció amb algunes de les imatges, El balanç de la feina que hem fet des del PSC de Sarrià de Ter i la valoració del govern actual avui tanco aquesta sèrie amb els motius pels quals em presento com a candidat a l'alcaldia a Sarrià de Ter.

M’agradaria molt ser el vostre alcalde; vull ser el vostre alcalde

Aquest estiu farà dotze anys que visc a Sarrià de Ter. Sóc, com molts veïns i veïnes del nostre poble, sarrianenc d’adopció.

Estic casat amb una sarrianenca, la Sira, i tienim tres filles que també ho són: la Clàudia, la Irina i l’Abril. Quan vam venir a viure a Sarrià de Ter, aviat farà fa dotze anys, la Sira estava embarassada. La nostra opció era molt clara: voliem viure i formar la nostra família a Sarrià de Ter.

No sóc sarrianenc de naixement, tot i que alguna etapa de la meva infància l’he viscut a Sarrià de Ter: encara hi ha qui se’n recorda quan, de ben petit, i pel què es veu sense massa èxit, intentava jugar d'extrem a la UES. No sóc sarrianenc de naixement, és cert, però sóc sarrianenc d’elecció.

Des que vaig arribar a Sarrià de Ter em vaig implicar en la vida social i cívica del nostre poble: els Amics dels Gegants, la revista Parlem de Sarrià, Ràdio Sarrià, Sarrià en Acció... I de la mà de Josep Turbau em vaig involucrar en la vida política. Dels prop de dotze anys que fa que visc a Sarrià de Ter en fa prop de vuit que sóc regidor a l’Ajuntament.

El meu compromís polític té els mateixos fonaments que el meu compromís cívic i social, també professional: la vocació de servei. He après molt dels alcaldes Josep Turbau i Nicolás Pichardo, així com dels i les regidores amb qui he compartit govern i oposició. Ha estat i són tots ells la meva escola!

I avui, públicament, vull renovar i renovo aquest compromís cívic, social i polític amb Sarrià de Ter. El meu, però, no és un compromís individual, és un compromís col·lectiu; és el compromís d’un projecte polític que més enllà de les sigles que represento i representem, les del PSC, es construeix a partir de les persones, dones i homes, veïns i veïnes de Sarrià de Ter, amb nom i cognoms, que el formem. Jo només en sóc el cap visible, la punta de l’iceberg. I és a elles i a ells, també a la meva família, a qui agraeixo profundament la confiança que m’han fet per encapçalar de nou la candidatura del PSC a les properes eleccions municipals del 22 de maig.

Els propers 4 anys Sarrià de Ter necessitarà un alcalde i un govern seriosos i responsables per afrontar els reptes de futur del nostre poble en un context de crisi econòmica global, que afecta també el nostre país, Catalunya, i el nostre poble, Sarrià de Ter. El meu principal compromís és situar les necessitats del nostre poble, les necessitats de Sarrià de Ter, en el centre de la nostra acció política a l’Ajuntament. Sarrià de Ter és i serà sempre la nostra prioritat!.

Vull ser el vostre alcalde, el PSC som un partit de govern i volem tornar a governar a Sarrià de Ter.
Comptem amb vosaltres, amb totes i tots vosaltres, sarrianenques i sarrianencs, per a treballar conjuntament, amb il•lusió pel nostre poble, pels futurs 4 anys de Sarrià de Ter.

Fa quatre anys vam fer un pas enrere, ara volem fer un salt endavant!Moltíssimes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada