dimarts, 5 d’abril del 2011

La Fundació Setba es presentarà a Girona amb una xerrada sobre el mecenatge


Després de presentar la Fundació Setba a Barcelona, a mitjans de febrer d'enguany, aquest proper dijous 7 d'abril de 2011 a les 12h. presentem l'entitat a Girona, en un acte en què es parlarà al voltant del mecenatge, la cultura i l'empresa de la mà de Josep López de Lerma (Roca Junyent) i d'Àlex Barceló (Solventa6).

La presentació de la Fundació Setba a Girona es farà a la Farinera Teixidor de Girona i es preveu que després de la presentació puguem brindar amb una copa de cava!.

Si la presentació, que és oberta al públic, és del vostre interès i teniu previst assistir-hi, us recomanem que confirmeu la vostra assistència via mail a protocol@plataformaeducativa.org

La Fundació Setba és una entitat privada sense ànim de lucre constituïda a finals de desembre del 2009 a Barcelona. Plataforma Educativa forma part del patronat i jo tinc el plaer de ser una de les dues persones representants de Plataforma Educativa al patronat de la Fundació Setba.

Sobre la presentació de la Fundació Setba a Barcelona trobareu més informació en aquest apunt del bloc de Plataforma EducativaLa premsa es fa ressó de la presentació de la Fundació Setba

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada