dimarts, 14 de desembre del 2010

El deute pendent del govern amb algunes famílies pel Casal d'Estiu de Sarrià de Ter


Des de fa uns dies algunes famílies se m'han adreçat per manifestar-me la seva indignació per la manca de rigor del goven municipal de Sarrià de Ter sobre uns abonaments que el govern els hi ha de fer fruit de les bonificacions a les quotes del Casal d'Estiu a les que tenen dret. Aquestes famílies també m'han demanat si podia fer-hi alguna cosa.

Amb la voluntat d'ajudar a resoldre satisfactòriament aquesta situació, alhora que deixant constància de la mateixa, des del grup municipal del PSC de Sarrià de Ter hem presentat aquesta instància a l'Ajuntament.



Paral·lelament sobre aquesta qüestió també hem fet aquest comunicat de premsa:

Roger Casero: “és lamentable que el govern encara no hagi abonat les bonificacions del casal d’estiu a les famílies que les reclamen des de l’estiu”

El PSC demana al govern que aboni la bonificació del 25% de la quota del Casal d'Estiu per al segon germà i famílies nombroses a les famílies que van avançar la quota íntegra en el moment de la inscripció

El grup municipal del PSC de Sarrià de Ter ha presentat una instància a l’Ajuntament demanant al govern municipal que faci efectiu els pagaments de les bonificacions del 25% de la quota del Casal d'Estiu per al segon germà i per a famílies nombroses a les famílies que al seu dia, tot i tenir dret a aquesta bonificació, van pagar íntegrament la quota ja que a la informació publicada per l'ajuntament sobre les activitats d'estiu no s'informava d'aquesta bonificació.

Segons Roger Casero, portaveu del grup municipal socialista, “diverses famílies ens han demanat la nostra intervenció en l’afer, alhora que ens han manifestat la seva indignació per la manca de rigor del govern sobre aquesta qüestió”. Per Casero “és lamentable que hagin de ser les pròpies famílies les que hagin de reclamar al govern municipal les seves pròpies obligacions i que els facin efectiu l’abonament compromès a principis del mes de juliol”.

La bonificació del 25% de la quota del Casal d’Estiu va ser una petició que el PSC va fer al Ple municipal del mes de maig recollint la queixa de diverses famílies de Sarrià de Ter a qui se'ls havia negat l'aplicació de la bonificació a l'hora de formalitzar la inscripció al Casal d'Estiu.
Segons Roger Casero "varem ser el PSC de Sarrià de Ter qui varem vetllar pels interessos de les famílies de Sarrià de Ter i garantit la bonificació del Casal d'Estiu, doncs fins dos dies després de formular la nostra petició al Ple les bonificacions no es van aplicar".

Es va donar la circumstància, però, que algunes famílies ja havien formalitzat i pagat les quotes d’inscripció i el govern es va comprometre, a principis de juliol, a abonar l’import de la bonificació a aquestes famílies.

El PSC de Sarrià de Ter espera que el govern faci efectives les bonificacions abans del proper 31 de desembre de 2010.


Crec que aquesta qüestió s'hauria d'haver resolt a l'estiu i sembla que hi ha hagut certa deixadesa i/o oblit del govern vers les famílies... I tampoc estem parlant, per l'Ajuntament, de grans quantitats de diners...

Les bonificacions del Casal de Sarrià de Ter, gràcies al PSC és l'apunt al bloc publicat a principis de juny de 2010 on explico la primera part d'aquest tema...

Per poc, es pot quedar molt malament!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada