dilluns, 30 de desembre del 2013

Revisió de les 5 fites personals del 2013


A principis d'aquest any que demà s'acaba vaig publicar les 5 fites personals per al 2013.

En deia fites, i no propòsits, perquè les fites són també aquells pilonets de pedres que, a muntanya, t'ajuden a seguir el camí per arribar a destí!

I vaig evitar dir-ne reptes, per allunyar-me dels conceptes "missió impossible" i "desafiament". Amagaven, això sí, aquestes 5 fites el ferm desig de millorar algun aspecte personal...

És hora, avui, revisar aquelles 5 fites i veure fins a quin punt les he acomplert!

1.- Actualitzar aquest bloc de dilluns a dissabte. Mantinc ferm el compromís de regularitat més de 5 anys després.

Potser no tinc la precisió d'un rellotge suís, però aquest 2013 no hi ha hagut dia, de dilluns a dissabte, que el bloc no s'hagi actualitzat! Ben cert és que durant el període d'estiu el ritme és un altre, però res m'ha impedit, fins ara, ser fidel a la cita quasi diària d'actualitzar aquest bloc, de seguir-lo engreixant amb les coses que faig, coses que veig, coses que penso...

2.- Atrevir-me a decidir quin camí professional seguir, davant la cruïlla en la que em trobo... No és tan fer el pas, sinó estar convençut de fer-lo, quan s'escaigui!

Aquesta fita és, possiblement, la més complicada i complexa per mi. mentiria si afirmés que acomplert al 100% aquesta fita, però sí, penso, que he esvaït molts dubtes i he deixat enrere aquella cruïlla en la que em trobava.

3.- Fer esport 3 dies a la setmana, ja sigui anar a córrer o pedalar una estona... en resum, suar un xic la cansalada!

L'acompliment d'aquesta fita em sorprèn sobretot a mi! Fa més d'un any i mig que vaig decidir, un bon dia, reactivar-me i, després de provar-me durant uns mesos vaig voler fer explícit aquest compromís amb mi mateix. Sense ànims de competir, ni tampoc d'assolir rècords en distàncies i temps, aquest 2013 he sabut integrar millor l'activitat física fins la meva agenda laboral, personal i familiar, fent previsions de no més enllà d'una setmana... De moment el cos aguanta! I el cap encara no ha dit que no!

4.- Merèixer poder celebrar, aquest 2013, els 20 anys de "nòvios" i els 15 de casats amb la Sira

Pel que fa a aquestes fites, tan sols deixar constància que sí, que vam celebrar tan una cosa com l'altra!

5.- Estimar millor; que no estimar més... tot i que si cal, estimaré més, però sempre és preferible estimar millor!

Es fa difícil revisar aquesta fita! Tal vegada no hauria de ser jo qui emetés veredicte en aquest assumpte! Per part meva només puc certificar que, amb és o menys fortuna, m'hi he esforçat!

I al 2014?

Aquestes 5 fites les podria renovar per l'any vinent, de fet les podria renovar de manera indefinida!

Escriure el bloc m'obliga a ordenar les idees, pensar què vull ser quan sigui gran a millorar a la feina, fer esport em fa estar millor amb mi mateix, merèixer seguir sumant anys amb la Sira reforça el meu compromís amb ella i estimar millor em fa pensar en els detalls que, a vegades, per no dir sempre, marquen la diferència!

Són, al capdavall, aquestes 5 fites, excuses, motivacions, estímuls que m'ajuden a créixer!

Pel 2014 queden renovades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada