dilluns, 23 de desembre del 2013

Caldria fer avortar la reforma del PP de la llei de l'avortament!

Vinyeta: FER
Com les petjades en un desert han quedat esborrades, ja definitivament, aquelles impressions i opinions que anys enrere definien a Alberto Ruiz Gallardón, avui ministre de Justícia, com un dels estendards més moderats (?) del Partit Popular.

Seva és la reforma de la llei de l'avortament, recentment aprovada, que no només representa un retrocés legislatiu de quasi 30 anys, sinó que retalla drets i llibertats de les dones!

I és que l'avortament deixa de ser un dret per a les dones! Només li hagués calgut reblar el clau afegint que hauria de ser l'home qui decidís, en el darrer cas, per ella!

Com la llei d'educació del ministre Wert, aquesta reforma de la llei de l'avortament del ministre Gallardón caldria fer-la avortar abans de la seva aplicació!

D'anunciar-se el dia 28 de desembre podria passar, aquesta notícia, com una innocentada, tot i que de mal gust! La realitat, però, és que la reforma va de veres i amb la majoria absoluta del PP sembla que, de moment, no tindrà aturador!

Tan senzill que és comprendre que si és el seu cos, elles han de tenir la decisió! Tampoc deixa exercir, el PP, aquest dret a decidir!

---------------------

pd: que lluny queda quan, sobre la llei de l'avortament, podíem debatre la informació als pares sobre l'avortament de menors d'edat! Un miratge!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada