dimecres, 12 de gener del 2011

L'AAVV del Pla dels Vinyers, al I Concurs Fotogràfic d'Hivern de la Diputació de Girona

Foto: "Llum de Nadal" de Yolanda Hernandez i Eva Martí. Sarrià de Ter
Amb aquesta fotogradia, "Llum de Nadal" de Yolanda Hernandez i Eva Martí, l'Associació de Veïns del Pla dels Vinyers de Sarrià de Ter participa al I Concurs Fotogràfic d'Hivern dels 221 municipis de la Diputació de Girona (Facebook).

"Llum de Nadal" és la fotografia d'un dels premis del VIII Concurs d'Engalanada de llums de Nadal del Pla dels Vinyers de Sarrià de Ter.

És una de les més de 80 fotografies que participen en el concurs i que per tant opta a un dels tres premis previstos, que rebran com a premi els llibres El Gravat a Girona i Llegendes de Girona.

Una singularitat del concurs és que no hi ha un jurat designat, ja que qui exerceix de jurat són totes aquelles persones que segueixin la pàgina del Concurs al Facebook, a mode de jurat popular, votant clicant el "M'agrada" a les fotografies que hom desitgi. Naturalment es poden votar tantes fotografies com es vulgui, tot i que només una sola vegada per fotografia...

El passat 7 de gener de 2011 va finalitzar el període per enviar fotografies i el període de votació finalitzarà el proper dilluns 17 de gener de 2011, quan es farà el recompte de vots ("M'agrada") i es designaran les tres obres premiadesm, que no podran ser del mateix autor.

Us animo a fer-hi el tafaner i a participar-hi votant les imatges que més us agradin...

I finalment felicito a l'Associació de Veïns del Pla dels Vinyers de Sarrià de Ter per la iniciativa de participar-hi i a les autores, la Yolanda Hernandez i l'Eva Martí, per la "Llum de Nadal"!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada