dimecres, 11 de juny del 2014

Si avui us feu un "selfie", que sigui un #SelfieporlaDiversidad!


Els "selfies" estan de moda! Aquests darrers mesos n'hem vist de moltes celebritats i fins potser vosaltres i tot us heu fet un "selfie" o heu aparegut en més d'un!

Els "selfies", autoretrats que ens fem sols, o acompanyats i que compartim a internet a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter. Instagram...), no solen tenir més intenció que transmetre on som, què fem o amb qui som! Sí, ja sabem que com moltes altres coses d'internet, les noves tecnologies i les xarxes socials poden ser una banalitat més... com tantes altres que hi ha a la vida analògica!

Però avui, precisament avui, podeu omplir de contingut, enriquir com ho fan les pastilles de caldo amb sopes i guisats els vostres "selfies"! Avui els "selfies" són una arma més per a demostrar que sí, que som diversos i que aquesta diversitat ens enriqueix a tots!

En motiu del Dia Europeu de la Diversitat, la Fundación Diversidad ens anima  a fer-nos "selfies" amb persones de diferent gènere, ètnia, (dis)capacitat, raça, orientació sexual, religió, cultura, edat... i compartir aquest "selfie" a les xarxes socials fent servir l'etiqueta #SelfieporlaDiversidad (Facebook i Twitter), demostrant així que la diversitat forma part del nostre entorn, del nostre dia a dia... que el nostre és un entorn divers i enriquidor!

Així que ja ho sabeu, si avui si us feu un "selfie", que sigui un "selfie" per a la diversitat!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada