dijous, 6 de setembre del 2012

Els Cantaires de #SarriadeTer reclamen l'Auditori al pregó de la Festa Major

Els Cantaires de Sarrià, cantant al Pregó de la Festa Major 2012! Foto: Roger Casero
Amb més de 10 anys d'història, i molta activitat musical a l'esquena dins i fora del poble els Cantaires de Sarrià van ser, enguany, els pregoners de la Festa Major.

El seu va ser un pregó relatat i cantat, on la història hi posava la lletra i els Cantaires la música!

Un pregó sempre conté, amb més o menys intensitat, un trosset d'història personal i col·lectiva del pregoner, que rememora records d'infantesa i joventut, quan la vida semblava més senzilla i es jugava al carrer...

Però un pregó acaba sempre tornant al present, al present dels nostres dies, quan la vida senzilla del passa t sembla impossible, quasi tan com jugar, avui en dia, al carrer!

I un pregó sol evocar el futur, desitjant sempre un futur millor, pròsper per a tothom... i sobretot un futur immediat joliu, amb data de caducitat, just pels dies que dura la Festa Major que el pregoner estrena!

Passat, present i futur, relatats i cantats, van ser ingredients del divertit pregó dels Cantaires de Sarrià, que no van deixar escapar l'ocasió per a reclamar, per a ells i naturalment pel poble, l'Auditori de Sarrià de Ter!

Hauria de ser l'Auditori, serà el nou Auditori de Sarrià de Ter, el destí final del pelegrinatge que fa més de 10 anys que els Cantaires de Sarrià han fet i fan per diferents espais per assajar, un auditori, deien, amb les condicions acústiques i tècniques òptimes per a cantar, i hi afegeixo jo, gaudir escoltant música!

L'Auditori de Sarrià de Ter és un assumpte pendent que caldrà afrontar els propers anys... I fins allà on jo pugui, m'hi seguiré comprometent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada