dilluns, 12 de desembre de 2011

@1victorvaldes o allà on neix l'atac del @FCBarcelona

Víctor Valdés, el número 1 del Barça! Foto: resultadosfutbol.com
Víctor Valdés va cometre ahir una errada que, sumada a una sèrie d'infortunats rebots (en clau blaugrana, afortunats en clau "merengue"), va significar el primer i únic gol del Real Madrid en l'apassionant "derby" del dissabte a la nit.

Va ser una jugada desafortunada, una mala passada en una zona de risc... Res que cap altre jugador de camp del barça. o de qualsevol altre equip, no hagi fet...

Però tot i aquesta errada, tot i l'elevat preu per al seu equip, que es situava a les primeres de canvi amb el marcador en contra, contra el principal rival, en camp contrari, Víctor Valdés va seguir essent fidel al seu joc i al joc del seu equip: sortir amb la pilota jugada, no des de la defensa, sinó des de la porteria!

La seva errada en aquella passada no va debilitar la seva confiança, i aquesta és una de les grans virtuts d'aquest gran porter, la seva fortalesa mental. Forjada durant la seva etapa de formació, anant sempre rere l'estela de Pepe Reina a les categories inferiors del Barça, també al primer equip, tal i com va explicar molt bé l'entrenador de porters que va permetre que es consolidés al primer equip del Barça, Franz Hoek, la setmana passada a l'Efectivament.

Víctor Valdés atura, i tant si atura!: aquesta és la seva principal missió: parar la pilota, evitar els gols de l'equip contrari... Però també participa de la generació de joc d'atac del Barça, de fet és, com indica el seu número, el primer jugador, el número 1 del joc d'atac del Barça. El seu paper és clau en el joc del Barça, doncs no només transmet molta seguretat i confiança a la seva defensa, també és un actiu més en la sortida de la pilota en jugada, en comptes de rifar-la amb una pilotada...

I per mostra, un botó... exemples del partit d'ahir (errada inclosa) en què Valdés actua com un jugador més de camp en la sortida de la pilota...Gran Víctor Valdés!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada