dimarts, 20 de setembre del 2011

Les 6 diferències tornen al diari @ElPuntAvui


"Papa, ja han tornat les 6 diferències!" Si no literalment amb aquestes paraules, amb unes de semblants la Irina, la meva filla mitjana (9 anys), va anunciar-me, dies enrere, el retorn al diari, al nostre diari de cada dia, de les 6 diferències!.

Ella, que a principis d'agost s'havia indignat fins al punt d'enviar una carta, via correu electrònic, al nou diari El Punrt Avui, quan les 6 diferències van desparèixer del rotatiu, fruit de la fusió de portades, ara es mostrava satisfeta, molt satisfeta, per tornar a tenir, entre els seus entreteniments, les 6 diferències... I és que no només de sudokus s'entreté la criatura, amb el diari!

El correu que al seu dia va enviar la Irina va ser respost, dies després, per en Miquel Riera, director de l'edició de comarques gironines, qui ens va comunicar que en qüestió de dies les 6 diferències tornarien al diari!

I qui, gran o petit, no hi ha perdut una estoneta en aquestes vinyetes quasi idèntiques, buscant-hi, precisament, les 6 diferències!

Jo de petit en tinc el mateix record que la meva filla, les meves filles en tindran quan siguin grans: possiblement és la pàgina dels entreteniments (i la de la programació de la tv, cal reconèixer) la que primer atrau la mainada als diaris...

Aquí comença, possiblement, la captació dels nous lectors!

Ben tornades, doncs, les 6 diferències!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada