dimecres, 9 de juliol del 2014

Molt millor sense la darrera connexió de WhatsApp!


Des de fa unes setmanes WhatsApp permet configurar per a dispositius Android la visibilitat de la foto de perfil, l'estat i la darrera connexió; els nivells de configuració permeten que aquests tres paràmetres els pugui veure tothom, només els vostres contactes o ningú.

Coneixedor d'aquesta opció vaig configurar la meva privacitat fent que la meva darrera connexió no fos visible, pensant que ningú n'ha de fer res de la meva darrera connexió... El millor, però, ho vaig descobrir després: ni els meus contactes veien la meva darrera connexió ni jo la seva! Aquesta reciprocitat és fantàstica: si no volem ser vistos tampoc hem de poder veure!

Fent no visible la teva darrera connexió tampoc veus la dels teus contactes, amb independència de com ho tinguin configurat ells. La meva experiència d'usuari des de llavors no pot ser més positiva, no només pel fet que la meva darrera connexió no es vegi, sinó que jo no vegi la dels altres!

És ben conegut que la darrera connexió de WhatsApp, com el "doble check-in", ha generat arreu molts conflictes de família, de parella, d'amistat, laborals, etc... No és que jo no visqués tranquil abans, però la de la darrera connexió era a vegades una informació a la que recorria en algunes situacions, com per exemple veure si la meva filla apagava el mòbil o no... La millor manera de saber-ho no és amb la darrera connexió, sinó preguntar-li directament!

Des que vaig activar aquest nivell de privacitat no he tornat a fer visible la meva darrera connexió i no tinc previst canviar-la: visc molt millor sense que els altres visualitzin la meva darrera connexió, i sobretot visc més tranquil sense conèixer la darrera connexió dels altres, sense conèixer la vostra darrera connexió!

Us recomano que feu la prova, que oculteu la vostra darrera connexió a WhatsApp... Si no podeu saber la darrera connexió dels vostres contactes no caldrà que la consulteu, ni que sigui per pura tafaneria!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada