divendres, 16 de setembre del 2011

Llarga vida a #Twitxr!

Primera foto que vaig publicar a Twitxr
Homicidi involuntari! Pels pèls no m'imputen aquests càrrecs! A mi i a milers, desenes de milers, centenars de milers d'usuaris de Twitxr!

També és culpa meva! Sí, jo també he deixat de fer servir, els darrers mesos, Twitxr. I reconec que fins abans de disposar del meu darrer mòbil (un HTC Desire) Twitxr era la meva principal eina, quasi exclusiva, per publicar fotografies a Twitter. Si fins i tot tinc el widget de Twitxr al bloc!

Però primer Twitpic, i després altres com PicPlz, han fet que anés abandonant Twitxr...

Heus aquí les causes de la notícia del tancament d'aquesta eina web, un dels serveis pioners de publicació d'imatges i de geolocalització.

El 31 d'octubre de 2008 a dos quarts tocats de cinc de la tarda vaig publicar la meva primera foto a Twitxr; ahir, 15 de setembre de 2011, vaig publicar-hi la darrera, tot i que, contràriament al que em pensava ahir, no serà l'última... A Twitxr de moment hi he publicat i compartit 940 fotografies, que en quasi 3 anys són una mitjana de 313 per any, unes 26 per mes...

El passat 13 de setembre jo també vaig rebre aquest correu, com a usuari resgistrat del servei, amb l'anunci del tancament de Twitxr:


Twitxr - avis de tancament

"Benvolguts usuaris de Twitxr,

Hem de donar-vos una mala notícia: Twitxr tanca.

Encara que Twitxr va ser un dels pioners entre els serveis de publicació d'imatges actuals, mai va sortir del seu estat de projecte pilot. Després de comprovar que durant els últims anys el nombre d'usuaris actius no ha deixat de disminuir, el tancament del servei era inevitable, tard o d'hora.

Si et preguntes que passarà amb totes les fotos que vas pujar, hem habilitat un procediment senzill per descarregar-les totes en un arxiu comprimit. Només has de seguir aquest enllaç: http://twitxr.com/download_user_photos/ (és necessari iniciar sessió amb el teu compte de Twitxr). Encara tens temps fins al 30 de setembre per descarregar els teus fitxers, a partir d'aquesta data Twitxr (i els teus continguts) deixaran d'estar disponibles.

En cas de tenir algun problema, pots contactar amb nosaltres via fonlabs@blogestudio.com.

Esperem que hagis gaudit usant Twitxr, gràcies per ser part d'aquest projecte.

Salutacions cordials,

L'equip de Twitxr"



Twitxr s'acomiadava, però sembla que hi havia qui es resistia a que Twitxr desaparegui definitivament...


I abans d'ahir, just l'endemà de rebre el mail de comiat, la comunitat Twitxr vam rebre aquest altre:


Twitxr ha estat salvat i NO es tancarà al final d'aquest mes


"Benvolguts usuaris de Twitxr,

A diferència del nostre anterior comunicat, ara tenim bones notícies després de tot: Twitxr ha estat salvat i NO es tancarà al final d'aquest mes!

Aquest gir dels esdeveniments arriba després que dos entusiastes de Twitxr ens contactessin dient que els agradaria fer-se càrrec del projecte i donar-li una altra oportunitat.

Ens fa molt feliços veure que Twitxr segueix viu i esperem que compartiu el nostre entusiasme. Així que manteniu-vos atents a les novetats que puguin sorgir, probablement tindreu notícies del nou equip de Twitxr aviat.

Gràcies per mostrar-nos el vostre suport a través dels correus electrònics que hem rebut de molts de vosaltres en les últimes hores.

Salutacions cordials,

L'antic equip de Twitxr."

O sigui, que finalment Twitxr seguirà, i sembla que no només no es mantindrà, sinó que amb aquesta "nova oportunitat" és molt possible que millori!

Twitxr s'ha salvat!

Llarga vida a Twitxr!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada