divendres, 11 d’agost del 2017

El vídeo de la setmana: l'hort escolar


A la meva escola teníem hort i va ser allà on precisament m'hi vaig trencar el braç!

Naturalment no va ser fent l'activitat d'hort, sinó fent l'indi! L'hort de l'escola era a la part del darrere de l'edifici i l'accés no era lliure, sinó que s'hi accedia des de dins l'escola mateix i calia que algú obrís la porta que en donava accés.

El fet és que un dia, a l'hora de menjador, una colla vam demanar a la monitora de menjador si ens podia deixar la clau per anar a l'hort que havíem de fer no sé què... i ella, suposo que veient-nos responsables, ens la va deixar. No cal dir que l'hort ni el vam tocar, però sí vam estar jugant i corrent pel tros de bosc que hi havia fins que que vam prendre mal: em vaig trencar el braç!

Des d'aleshores l'hort de l'escola sempre em va pensar en el meu braç trencat, una fractura esdevinguda càstig per haver enredat a la, confiada més que innocent, monitora de menjador...

A l'escola de les meves filles també hi ha un hort i no em consta que, de moment, cap alumne hi hagi pres mal! Al contrari, ben segur que els alumnes n'han après i n'aprendran molt d'aquest hort, un hort modèlic i molt bonic on tot el que hi ha té un sentit...

Un hort que no és que sigui com el d'aquest vídeo, és que és el d'aquest vídeo i l'explica en David Saulina, antic pare de l'escola i autor intel·lectual i material, juntament amb els i les alumnes de l'escola, d'aquest extraordinari hort escolar!Bon divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada