divendres, 25 de setembre del 2015

El vídeo de la setmana: i la europea?


Si a la primera setmana de campanya electoral vam veure en Miquel Iceta ballant i els de la CUP en un curt en plan "road movie" aquesta segona setmana hem vist Artur Mas i Pablo Iglesias fent l'indi, però sobretot Mariano Rajoy descol·locat i fent-se el gallec, sense èxit, doncs no se'n va poder escapolir, en una entrevista d'Onda Cero a La Moncloa.

El fragment de l'entrevista de Mariano Rajoy ben segur serà una lliçó pels caps de futures campanyes electorals, com el debat electoral de TV3 pot ser una lliçó de com NO s'ha de moderar un debat electoral per a les facultats de periodisme... Però no ens desviem del tema d'avui, del vídeo de la setmana!

Com els altres grans moments de la campanya, el moment de l'entrevista en que Mariano Rajoy sembla (?) ignorar la Constitució Espanyola ha estat objecte de mofa i ha generat multituds de "memes" a internet.

Especialment divertit és aquest vídeo que reprodueix el tros de l'entrevista amb Homer Simpson fent el paper de Mariano Rajoy! Pobre Homer, quin paperot que li fan fer!



Bon divendres... que a fe que ho serà, doncs per fi s'acaba la campanya electoral!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada