dimecres, 6 d’agost del 2008

Incorpora Girona a la Fira de Mostres

Serà un estand petit i modest, però espero que prou digne, en consonància al propi programa, a les empreses que hi ha vinculades i, sobretot, a les 12 entitats que desenvolupem i tirem endavant aquest programa cada dia, el programa Incorpora de l'Obra Social Fundació "la Caixa".


Com a coordinador tinc i m'espera un munt de feina, però és volguda i desitjada per mi i les entitats que represento. Ens plantegem un doble objectiu: el coneixement del programa Incorpora i les 12 entitats socials que formem el grup Incorpora Girona a (1) el món empresarial, en especial a les empreses que també seran presents a la propera Fira de Mostres de Girona, donant a conèixer sobretot els serveis d'inserció laboral de les entitats i el servei que els pot oferir el programa, així com els altres productes i serveis de les entitats i (2) al públic en general, en especial els productes i serveis de les entitats.

Tenim algunes idees interessants que, com que no són prou madures, m'estalviaré ara d'exposar-les... Immersos en una mena de contra-rellotge, de compte enrere, ens esperen (m'esperen) uns mesos d'apassionant (i intensa) feina de preparació del petit i modest, però digne, estand d'Incorpora Girona a la Fira de Mostres de Fira Girona.

----------------

pd1: les 12 entitats socials d'Incorpora Girona som: Fundació Altem, Fundació Astres, Fundació Àstrid 21, Càritas Diocesana, Creu Roja, Fundació Drissa, Escaler Cooperativa, Cooperativa La Fageda, Fundació MAP, Associació Mifas, Fundació Oscobe i Fundació Plataforma Educativa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada