dissabte, 25 de març del 2017

Minuts Musicals de pel·lícula amb "You Never Can Tell"


És indiscutible que Chuck Berry va ser, fins fa una setmana, una llegenda viva de la música en general i del rock and roll i el rhythm and blues en particular, i que ara és i serà reconegut com un dels grans músics i un dels millors guitarristes del segle XX, imprescindible per entendre el rock and roll, doncs en podria reclamar part de la paternitat amb cançons com "Maybellene" (1955), "Roll Over Beethoven" (1956), "Rock and Roll Music" (1957) o "Johnny B. Goode" (1958).

La música li deu molt a Chuck Berry i les seves cançons, i ha estat una de les grans influències d'altres grans músics i grups: The Beatles, The Rolling Stones, Bob Dylan, The Beach Boys... el llistat seria interminable!

Però Chuck Berry també va ser reconegut pel món del cinema; ja des del 1987 té una estrella en el Passeig de la Fama de Hollywood. La seva vinculació amb el cinema és extensa i variada i la seva música apareix en pel·lícules com American Graffiti (1973), Regreso al Futuro (1985), amb un Michael J. Fox emulant-lo en un dels seus viatges en el temps, o Men in Black (1997) entre moltes altres.

Però per molts la vinculació de Chuck Berry amb el cinema és especialment recordada per una de les grans escenes de la pel·lícula Pulp Fiction (1994) de Quentin Tarantino, la de John Travolta i Uma Thurman ballant al so de "You Never Can Tell"!

Qui no ha intentat, amb més o menys èxit, en públic o en la més pudorosa intimitat, emular-los alguna vegada! Qui no ha ballat, o com a mínim taral·lejat alguna vegada alguna cançó de Chuck Berry?





I la setmana vinent, més minuts musicals de pel·lícula!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada