dijous, 4 de juny del 2015

Copa, Lliga i...


Impossible no deixar-se endur per l'impuls d'acabar la frase! D'acabar-la fins i tot cantant al ritme del "We Will Rock You" de Queen amb la lletra adaptada pel Crackòvia l'any 2009:



O bé amb la versió actualitzada aquesta temporada...



Es percep en l'ambient que sí, que novament el triplet és a l'abast amb un Barça embalat, fort i segur, liderat per un Messi implicat, motivat i, sobretot, inspirat!

Impossible refredar l'eufòria de la "culerada", impossible també treure's de sobre l'etiqueta de favorits... Però sense renunciar a l'etiqueta (doncs el Barça és efectivament favorit) ni retornar a l'endogàmic pessimisme blaugrana, caldria no oblidar que al davant el Barça tindrà un equip, la Juventus de Torí, que persegueix també fer història, fer un triplet!

L'any 1994 el Barça va ser víctima d'ell mateix en la final perduda estrepitosament contra el Milan, final de la que es veien vencedors abans de jugar-la, com el Real Madrid es veia a la final d'enguany de Berlín quan el sorteig de semifinals els va aparellar amb la "Vechia Singora".

Copa, Lliga i... prudència! Aquest és el millor camí, el de la prudència i respecte al rival, que el Barça de Luis Enrique pot trobar per acabar la frase com volem i desitgem... Frase que jo no diré fins que sigui una realitat, fins que el magnífic doblet que avui tenim esdevingui un (altre) històric triplet!

Per això de moment prefereixo gaudir del "We Will Rock You" original de Queen...



I després si s'escau i ja cantarem, el dissabte a la nit, el "We Are The Champions"!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada